Επισκόπηση

1.1 Τι είναι το VirtualStaX (StaX)

Το VirtualStaX (StaX) είναι ψηφιακές κάρτες συναλλαγών για ταλαντούχους ανθρώπους που διαπραγματεύονται στην «παγκόσμια σκηνή».

Τώρα κάθε ταλαντούχος άνθρωπος σε κάθε γωνιά του κόσμου μπορεί να δημιουργήσει το δικό του VirtualStaX μέσω του StaX.app

Πλεονεκτήματα –

Επαγγελματίες - Να κερδίσει χρήματα μέσω της δημοτικότητας του.

Ερασιτέχνες: -

- Θα μπορούν να χρηματοδοτηθούν και να εκπληρώσουν τα όνειρά τους,

- να παρέχουν την δυνατότητα στους θαυμαστές τους να έχουν πρόσβαση σε περιεχόμενο υψηλής ποιότητας και συνάμα να συμμετέχουν στο ταξίδι της επιτυχίας τους.

Τι είναι το VirtualStaX?

1.2 TheXchange (StaX.app)

Το «Πρώτο Παγκόσμιο Xchange (συνάλλαγμα) για τον ανθρώπο» όπου το VirtualStaX αγοράζεται, πωλείται, διαπραγματεύεται και συλλέγεται.

1.3 TurnCoin

Το TurnCoin είναι η ψηφιακή ασφάλεια που τροφοδοτεί το TheXchange.

Το TurnCoin θα παρέχει στους κατόχους του το δικαίωμα αναλογίας μεριδίου των πωλήσεων παγκόσμια του TheXchange (ακαθάριστες πωλήσεις), που θα καταβάλλεται μηνιαίως με τη μορφή επιστροφής μετρητών.

Το TurnCoin είναι το στοιχείο ψηφιακής ασφάλειας του TheXchange και ως εκ τούτου λαμβάνει ένα ποσοστό για κάθε VirtualStaX που πωλείται παγκοσμίως, σε κάθε άτομο.

Τι είναι το TurnCoin?

Αυτό το White Paper επεξηγεί το επιχειρηματικό μοντέλο του StaX το οποίο τροφοδοτεί το TurnCoin και αυξάνει τη μηνιαία απόδοση και αξία του.

Last updated