Εισαγωγή

Αποκήρυξη:

Οι μεταφράσεις της Λευκής Βίβλου σε άλλες γλώσσες εκτός από τα Αγγλικά προορίζονται αποκλειστικά για τη διευκόλυνση του μη αγγλόφωνου κοινού και δεν είναι νομικά δεσμευτικές. Προσπαθήσαμε να παρέχουμε μια ακριβή μετάφραση του πρωτότυπου υλικού στα αγγλικά, αλλά λόγω των αποχρώσεων στη μετάφραση σε μια ξένη γλώσσα, μπορεί να υπάρχουν μικρές διαφορές. Σε περίπτωση οποιασδήποτε ασυμφωνίας μεταξύ αυτού του μεταφρασμένου εγγράφου και του αγγλικού πρωτοτύπου, θα υπερισχύει το αγγλικό πρωτότυπο.

Ένας κόσμος ταλέντων

Υπάρχουν δισεκατομμύρια ταλαντούχοι άνθρωποι στον κόσμο. Αναλογιστείτε το εξής: Στα 100 κορυφαία αθλήματα, υπάρχουν 98 εκατομμύρια επαγγελματίες και 1,3 δισεκατομμύρια ερασιτέχνες.

Τώρα, εφαρμόστε αυτούς τους αριθμούς σε οποιονδήποτε κλάδο μπορείτε να σκεφτείτε: αθλητισμός, μουσική, τέχνη, ψυχαγωγία, επιχειρήσεις, καινοτομία, “influencers” και πολλά άλλα. Σε κάθε πόλη, σε κάθε χώρα, σε κάθε ήπειρο...

Αλλά η πλειοψηφία των ταλαντούχων ανθρώπων δεν θα αξιοποιήσει ποτέ πλήρως τις δυνατότητές της. Γιατί;

Γιατί υπάρχει έλλειψη ευκαιριών, οικονομικές δυσκολίες ή απλώς γιατί δεν μπορούν κάποιοι να αποκαλυφθούν.

Και όμως υπάρχει τρόπος να αλλάξει αυτό!!!!!

Σας παρουσιάζουμε το VirtualStaX και το TurnCoin, την ψηφιακή ασφάλεια που τροφοδοτεί την τεχνολογία πίσω από ένα παγκόσμιο κίνημα που θα επηρεάσει τις ζωές δισεκατομμυρίων και θα μεταμορφώσει το κόσμο!

Last updated