2.4.1 BaseStaX

Elke StaX uitgever ontvangt 100.000 BaseStaX , die verhandeld worden via StaX.app op TheXchange.

Bij de lancering van de BaseStaX van een uitgever worden er 50.000 verkocht via een 10-daagse wereldwijde Nederlandse online veiling. Dit mechanisme bepaalt de startprijs waartegen hun BaseStaX op de secundaire markt zullen worden verhandeld. Het saldo wordt na verloop van tijd vrijgegeven naarmate bepaalde mijlpalen in de carriรจre van een uitgever worden bereikt.

StaX uitgevers kunnen het volgende aanbieden: premium content, speciale tools en live online toegang om op dynamische en betekenisvolle manier met hun fans in contact te treden en te communiceren.

De prestaties, populariteit en de tool van de uitgever bepalen de aantrekkelijkheid van hun StaX en daarmee de vraag. Hoe groter de vraag, hoe hoger de marktprijs. Waanzinnig eenvoudig!

StaX-kopers zijn nooit en op geen enkele manier betrokken bij de huidige of toekomstige inkomsten van de StaX uitgever. VirtualStaX zijn geen effecten.

StaX uitgevers ontvangen 90% van de totale inkomsten uit hun BaseStaX en 1% handelsvergoeding op alle toekomstige peer-to-peer-transacties van derden.

Last updated