Introductie

Disclaimer:

Vertalingen van de Whitepaper in andere talen dan het Engels zijn uitsluitend bedoeld voor het gemak van het niet-Engels lezende publiek en zijn niet juridisch bindend. We hebben geprobeerd een nauwkeurige vertaling van het originele materiaal in het Engels te geven, maar vanwege de nuances bij het vertalen naar een vreemde taal kunnen er kleine verschillen zijn. In het geval van enige discrepantie tussen dit vertaalde document en het Engelse origineel, prevaleert het Engelse origineel.

Een wereld van talent

De wereld telt miljarden getalenteerde mensen. Denk hier eens over na: in de top 100 van sporten alleen al zijn er 98 miljoen professionele beoefenaars en 1,3 miljard amateurs.

Pas deze cijfers nu eens toe op elke sector die je maar kunt bedenken: sport, muziek, kunst, entertainment, bedrijfsleven,, innovatie, influencers enzovoort. In elke stad, in elk land, op elk continent...

Toch zullen de meeste mensen nooit potentieel ten volle benutten. Hoe komt dat?

Ze krijgen niet de kans: door hun financiรซnle situatie, bepaalde omstandigheden of gewoon omdat ze onopgemerkt blijven. Wat als er nu eens een manier was om dit te veranderen?

Er is een manier.

IWij stellen voor: VirtualStaX en TurnCoin, de digitale tokens die aan de basis liggen van de technologie achter een globale beweging die de levens van miljarden mensen zal beรฏnvloeden en de wereld zal veranderen!

Door mensen voor mensene

Last updated